logo zwembad de dompelaar

Zwemmen & Recreëren

Ons 25-meter bad

Zwembad De Dompelaar is een gezellig kleinschalig openlucht zwembad net buiten de bebouwde kom van Groot-Ammers. Het zwembad bestaat uit een 25-meter wedstrijdbad met zes banen. Het ondiepe gedeelte is 1.10 meter en het diepe gedeelte is 2.20 meter. Voor de liefhebbers is er een glijbaan van dertien meter lang en een duikplank van één meter hoog. Ook is er een zogenaamde luie trap om het betreden van het bad voor ouderen en mindervaliden makkelijker te maken.

Zwemwater minimaal 23 graden

Dankzij onze Celsius sponsoren is het water in het grote bad altijd minimaal 23 graden. Een ideale temperatuur om in te zwemmen. Het lamellen dekkleed dat buiten openingstijden op het badwater ligt zorgt ervoor dat het water heerlijk op temperatuur blijft.

Ons ondiepe en peuterbad

Voor de jonge kinderen is er het instructiebad van 5 x 12 meter met een maximale diepte van 0.90 meter. Hier kan lekker gespeeld worden. Voor de ouders is er naast het bad een terras met tafels en stoelen om lekker te zitten en tegelijkertijd een oogje in het zeil te houden. Voor de kleintjes is er een mooi peuterbad met speelhuisje. De diepte van dit bad loopt van 0.20 meter naar 0.40 meter. Ook hier staan parasols met gezellige zitjes en picknickbanken.

Recreëren

Het zwembad heeft twee grote ligweides om heerlijk te chillen en van de zon te genieten. De eerste ligweide is in de buurt van het kassagebouw en ligt compleet in de schaduw van bomen. Op deze ligweide zijn diverse speeltoestellen, waaronder een nestschommel en klimrek. De tweede ligweide grenst van het wedstrijdbad en ligt geheel in de zon. Op deze ligweide is een air trampoline en een volleybalnet aanwezig.

Horecashop

Er een horecashop waar je een ijsje, diverse drankjes en wat te eten kunt kopen. Je kunt ook iets laten bezorgen door Family Groot-Ammers. Heb je een abonnement?  Scan dan de QR code die op de achterkant van je pas staat en bestel direct online.

Horaca-tegoed op je pas

Geen gedoe meer met contant geld of een pinpas. De abonnementspas (van je kind) kun je aan de kassa opwaarderen met een horecategoed. In de toekomst (in ontwikkeling) kan dit ook online geregeld worden.

Wifi

Wi-Fi zorgt ervoor dat je online blijft. Bezoekers van zwembad De Dompelaar kunnen gratis gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk.

Betalen

Je kunt bij de kassa contant betalen en met je pinpas. Dit laatste heeft onze voorkeur.

Warme douches

In de omkleedruimtes kun je gratis gebruikmaken van warme douches.

Baby verschonen

In de dameskleedruimte is er een commodeplank met twee aankleedkussens om je baby te verzorgen. 

Voorzieningen mindervaliden

Ook voor mindervalide zwemmers hebben we voorzieningen. Zij kunnen gebruikmaken van een aangepaste kleedkamer en douche. Er is een rolstoelopgang naar het grote bad. En we beschikken over een zogenaamde luie trap waarmee je makkelijker in en uit het water kunt komen. Er is geen zwembadlift.

Parkeren

Aan het begin van de Sportlaan kun je gratis parkeren aan rivierzijde van de dijk. Er is een oversteekplaats geschikt voor buggy’s en rolsstoelen. Vanaf de parkeerplaats is het 3 minuten lopen naar het zwembad.