logo vrienden van de dompelaar

Stichting Vrienden van de Dompelaar

Zwembad De Dompelaar bestaat uit één team met twee stichtingen. De exploitatiestichting houdt zich bezig met personeel, exploitatie, financiën, technische dienst en groot onderhoud. De vriendenstichting doet het beheer, klein onderhoud, aansturing van vrijwilligers en werft donateurs en sponsoren. De één kan niet zonder de ander!

Het bestuur van de Vrienden van de Dompelaar bestaat uit: Peter Kwakernaak (voorzitter), Harm van Pelt (penningmeester) Hennie Kortleve (coördinator vrijwilligers), Marco van Leeuwen (techniek en sponsoren), Corrie de Kluijver (pr en activiteiten) en Marrie de Jong (algemeen lid). Het bestuur wordt bijgestaan door een aantal commissieleden.

Onze bevlogen bestuursleden hebben elk hun eigen argument om zich in te zetten voor het zwembad. De één is hartstochtelijk gebruiker en de ander vindt het belangrijk dat een basisbehoefte als een zwembad behouden blijft voor de leefbaarheid van de gemeente. Ook de zwemveiligheid van onze kinderen is een belangrijk argument.

Draag jij het zwembad een warm hart toe?

Dan ben je als donateur of vrijwilliger bij ons mooie zwembad op de juiste plek!

  • Heb jij wat vrije uurtjes over? Zonder enige verplichting en voor ieder wat wils. Lees snel verder op de pagina vrijwilliger worden.
  • Of word Vriend van De Dompelaar. Dit kan al vanaf € 5,00 per jaar. Vul het online formulier in op de pagina donateur worden.

Of kom eens langs voor meer informatie. De koffie staat klaar!