logo vrienden van de dompelaar

Onze Sponsors

Zonder sponsors zou ons zwembad niet kunnen bestaan. Wij zijn hen dan ook ontzettend dankbaar voor hun steun in de vorm van een financiële bijdrage, een bijdrage in materialen of het delen van hun expertise.

Zwembad De Dompelaar trekt jaarlijks tussen de 10.000 en 15.000 bezoekers. Onze bezoekers komen vanuit de wijde omtrek en zijn van alle leeftijden. Om het zwembad in een mooie staat te houden en te verbeteren, en zo een fijne voorziening te blijven voor onze bezoekers, zoeken wij bedrijven die ons bad een warm hart toedragen. Jij kan met jouw bedrijf voor ons zwembad van grote betekenis zijn!

Sponsormogelijkheden

Je kunt het zwembad op meerdere manieren sponsoren. Van je logo op een spandoek en vermelding in de oudejaarsadvertentie in Het Kontakt tot vermelding op het Celsiusbord en naamsvermelding op de website.

Wij hebben hier verschillende pakketten voor ontwikkeld. Kijk wat er past bij jouw bedrijf en wat wij er van onze kant tegenover zetten, zoals een gratis abonnement tot drie keer gratis zwemmen of een uitnodiging voor de eindeseizoensbarbecue. 

Sponsoring in natura is ook mogelijk. Kun je (klus)materialen sponsoren, prijzen beschikbaar stellen voor onze activiteiten of klussen voor ons opknappen? Ook daar zijn we ook heel blij mee!

Sponsor worden?

  • Klik op de button hieronder.
  • Bekijk onze sponsorpakketten.
  • Of stuur een mail naar sponsoring@dompelaar.nl en wij nemen contact met je op.
  • Of bel met onze sponsorcommissie op 06-22496176 (Marco van Leeuwen).

De hiergenoemde sponsoren uit het bedrijfsleven staan voor het behoud van ons zwembad voor Groot-Ammers en omgeving. Zij leveren een financiële bijdrage of een bijdrage in natura of hun expertise aan de Stichting Exploitatie of  de Vrienden van de Dompelaar.

Onze Sponsors

Dordrecht
Arte van Houwelingen
Straatwerk