Omslagafbeelding voor Zwembad De Dompelaar
554
Zwembad De Dompelaar

Zwembad De Dompelaar

De Dompelaar is een gezellig openlucht zwembad met een groot aanbod aan activiteiten voor jong & oud.

10 uren geleden

Zwembad De Dompelaar
Gisteravond was de grandioze afsluiting van onze zwemvierdaagse! Voor het eerst in jaren een spatje regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Wat een opkomst, wat een blije koppies en trotse ouders, opa's en oma's.

Om 18.00 uur gingen we van start met banenzwemmen voor het felbegeerde 5e bandje, in de kleur oranje natuurlijk! 🧑⚽️ Na het zwemmen kregen de kinderen een zakje voor het muntjesduiken. De duikers maakten zich klaar om alles in goede banen te leiden.

Om 19.00 uur was het zover. Alle 'gouden zakjes' mochten als eerste. Handen vol muntgeld werden door Corrie in het water gegooid. "Oh" en "ah" klonken door het zwembad. Na het fluitsignaal van Gerjanne doken de kinderen naar de bodem om zoveel mogelijk muntjes te bemachtigen. Sommige kinderen hadden bijna niet genoeg aan hun zakje, anderen kwamen nog een paar muntjes halen uit de 'troostpot'. πŸ’°

De muntjes konden worden besteed op het gezellige kraampjesplein, waar altijd prijs was in de enveloppenkraam, popcorn en broodjes hamburger konden worden gekocht. Natuurlijk was er ook beloningssnoep! πŸΏπŸ” De popcorn en broodjes hamburger zijn gesponsord door Tonja van Namen, Bakkerij van der Grijn en Cor Sterrenburg. De cadeautjes uit de enveloppenkraam kregen we van allerlei kanten aangereikt, wat een gul gebaar! πŸ™

Tijdens alle festiviteiten werden de medailles opgehaald bij de kraam van Nathalie en Antonia. Veel kinderen waren er voor de eerste keer, maar ook hogere nummers werden uitgereikt. Natuurlijk werden er mooie foto's gemaakt bij de feestelijke fotowand. πŸ“ΈπŸ…

De organisatie kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op afgelopen week. Wat een enthousiasme en waardering kregen we van jullie. En daar doen we het voor! Bedankt allemaal!

#Zwemvierdaagse #ZwembadDeDompelaar #Slotavond #BlijeGezichten #TrotseOuders #Muntjesduiken #Kraampjesplein #BedanktIedereen

Foto-credits Evelien Verlaan #sponsoring
... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

23 uren geleden

Zwembad De Dompelaar
Vanavond verzorgde Klokradio een live uitzending vanuit ons zwembad tijdens de zwemvierdaagse. Met leuke interviews en gezellige muziek werd het een fantastische avond! 🎀🎡

Heb je het gemist? Geen probleem! Je kunt de uitzending terugluisteren via de onderstaande links:

Uitzending 18:00: www.klokradio.xyz/uitzendinggemist/87/210620241800.mp3
Uitzending 19:00: www.klokradio.xyz/uitzendinggemist/87/210620241900.mp3

Bedankt aan iedereen die heeft geluisterd en natuurlijk aan Klokradio Lokale Omroep voor deze geweldige ervaring! πŸŽ‰

#zwembaddedompelaar #klokradio #zwemvierdaagse #liveuitzending #gezelligheid #interviews #muziek #terugluisteren
... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

23 uren geleden

Zwembad De Dompelaar
Vanavond nam Jannie van der Ham haar 49e medaille in ontvangst van de zwemvierdaagse. Net zoveel medailles als edities, wat een prestatie! πŸŽ–οΈπŸ‘

We hopen dat je volgend jaar weer van de partij bent, Jannie, want dan hebben we de jubileumeditie van de zwemvierdaagse in Zwembad De Dompelaar!
... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

1 dag geleden

Zwembad De Dompelaar
Bekijk op Facebook

2 dagen geleden

Zwembad De Dompelaar
Morgen is de laatste dag van de Zwemvierdaagse in Zwembad de Dompelaar πŸŠβ€β™€οΈ πŸ’¦ Linn heeft ook meegedaan en haar nek hangt vol met leuke kadootjes voor alle kanjers die zo hun best hebben gedaan! In de winkel hebben we nog veel meer kadootjes! πŸ₯³ πŸŽ‰ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

2 dagen geleden

Zwembad De Dompelaar
Vanavond was het weer een gezellige drukte bij zwembad De Dompelaar tijdens de vierde avond van de zwemvierdaagse. Het was de 'Dag van de Inhaalslag' en dat betekende volop banen zwemmen, lekker spelen, en genieten van wat lekkers. En natuurlijk kon vanavond het 4e bandje gescoord worden!

Sommige deelnemers hebben hun medaille al opgehaald omdat ze er morgen niet bij kunnen zijn. Gerjanne en Bert hingen snel het zeildoek op, want je moet natuurlijk wel met je medaille op de foto πŸ“ΈπŸ₯‡.

Morgen is de grote slotavond! Zoals eerder aangekondigd, hebben we Klokradio in the house, enveloppen-trekken met altijd prijs, muntjesduiken en een heerlijk eetpleintje.

πŸ” Broodje hamburger voor slechts €2,00
🍿 Popcorn voor €0,50
🍬 Zakje beloningssnoep
β˜•οΈ Drinken, koffie, thee, chips en koek
🍦 Lekkere ijsjes in de kiosk

Dankzij de sponsoring van Cor Sterrenburg Vleeswaren voor de hamburgers en Bakkerij van der Grijn voor de broodjes komt de volledige opbrengst ten goede aan de zwemvierdaagse. Echt super!

Dus thuis niet teveel eten, want je wilt zeker een broodje hamburger (of twee) niet missen. En de kinderen kunnen hun centjes van het muntjesduiken besteden aan iets lekkers, welverdiend na al die avonden zwemmen. Echte toppers!

Tot morgen bij de slotavond!
... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

3 dagen geleden

Zwembad De Dompelaar
Heb je de smaak te pakken? Bekijk dit geweldige filmpje van Net FF Anders en de kinderen die hun talenten laten zien met muziekinstrumenten! 🎢

Pak je flyer er nog eens bij en doe een keer mee of kom kijken bij een oefenavond van KNA. Het is echt de moeite waard!

#zwemvierdaagse #netffanders #muziekplezier #gezelligheid
... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

3 dagen geleden

Zwembad De Dompelaar
Wat een topper was het vandaag! Dag 3 van de zwemvierdaagse zit erop en wat hebben we genoten. Een heerlijk sfeertje dankzij Net FF Anders en KNA. De kinderen mochten zelf een muziekinstrument proberen en wat was dat een succes. Echt knap hoe jullie er geluid uit kregen, er zaten natuurtalentjes tussen! Als beloning kregen de kinderen een fluitje. Vanaf de dijk leek het wel een grote wedstrijd met al die fluitjes!

En wedstrijdjes waren er zeker! Er werd fanatiek touwgetrokken, meestal jongens tegen de meiden. Verbeten koppies en blijde gezichten na de overwinning. Ook bij het volleybalnet werd er hard gestreden, onder leiding van VC WIK Groot-Ammers, zowel op het droge als in het water. Badmeester Tim juichte zelf het hardst mee!

En natuurlijk werd er ook gezwommen, 10 of 20 banen of zelfs nog meer. Het 3e bandje werd in ontvangst genomen, super knap hoe jullie het allemaal doen!

We kijken terug op een geslaagde avond en kijken uit naar de rest van de week. Morgen even rustig aan tijdens de dag van de 'inhaalslag'. Vrijdag gaan we er weer een feestje van maken met vrolijke geluiden en korte interviewtjes door Klokradio Lokale Omroep, vers gebakken broodjes met 'echte' hamburgers, popcorn, enveloppentrekken en natuurlijk muntjesduiken en je medaille!

Tot dan bij Zwembad De Dompelaar! πŸŽ‰πŸŠβ€β™‚οΈπŸ₯‡

#zwemvierdaagse #zwembaddedompelaar #dag3 #feestje #sportief #gezellig #kna #netffanders #vcwik #klokradio
... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook